Jatkossa löydät täältä kootusti infoa poliittisesta työstäni.

En lisää tähän kaikkea lautakunta- ja valtuustotyöhön liittyvää vaikuttamista, selvitystyötä ja kokoustelua, vaan tässä vaiheessa aloitteita ja virallisia selvityspyyntöjä alkaen v. 2021.

Kuvituskuva, jossa lukee: 

In this house we believe
Love is love
Black lives matter
Science is real
Feminism is for everyone
No human is illegal
Kindness is everything

14.4.2021 Aloite Tehyn hallitukselle: Tehyn tuettava Oikeus olla -kampanjaa ja tämän mukaista mallia juridiselle sukupuolenkorjaukselle transihmisille. Tulos: LÄPI – ay-järjestö asettui kampanjan taakse ja viesti tästä laajasti, ml. koko jäsenistölleen, jossa 160 000 jäsentä.

4.6.2021 Kansalaisaloite: Oikeus olla -kansalaisaloite translain uudistamiseksi, vastuuhenkilö ja ydintiimiläinen. Tulos: KESKEN – kansalaisaloitteemme keräsi alle vuorokaudessa tarvittavat allekirjoitukset, mutta on tällä hetkellä sosiaali- ja terveysvaliokunnassa.

13.12.2021 Aloite Turun kaupunginvaltuustolle: Aloite sukupuolineutraaleista WC-tiloista kaupungin tiloissa, yhdessä valtuutettu Koirasen (vas.) kanssa. Tulos: KESKEN.

12.1.2022 Selvityspyyntö Turun sote-lautakunnalle: Miten kaupunki voi osaltaan edistää päihdehuollon tuetun asumisen palvelun keskitetyn yksikön saamista Turun seudulle ja miten turvataan nykyisten päihdehuollon tuetun asumisen asiakkaiden palvelun jatkuvuus Turun seudulla? Tulos: KESKEN.

2.2.2022 Aloite Turun sote-lautakunnalle: Hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden hankintojen suuruudesta tehtävä listaus palveluntuottaja-/yhtiökohtaisesti ja listauksesta on ilmettävä summat, joilla palveluita ko. toimijalta ostetaan, yhdessä sote-lautakunnan jäsenten Seila, Ojanen, Nurmio, Kumpuoja kanssa. Tulos: KESKEN.

14.2.2022 Aloite Turun kaupunginvaltuustolle: Aloite seksuaalisen häirinnän ja ahdistelun ehkäisemisen tehostamiseksi. Tulos: KESKEN.

14.2.2022 Aloite Turun kaupunginvaltuustolle: