Moikka maailma!

Tämä on ensimmäinen postaukseni, huraa! Perustin tämän sivuston paristakin syystä, joista tärkein lienee kuitenkin se, että minulla on kamalasti mielipiteitä ja halua keskustella niistä. Haluan myös tehdä tämän julkisesti. Facebookin ja muiden sosiaalisten medioiden mahdollistama näennäinen kiiltokuvaelämä ärsyttää minua suunnattomasti, enkä halua tuhlata elämääni siihen, että yritän näyttää muille kiiltokuvaversiota itsestäni. Minua on kuvailtu (kehuttu?) sanoilla välitön, aito, autenttinen, lämmin, reilu, kantaaottava, ajatteleva ja jalat edellä tuntemattomaan. Tätä pyrin tuomaan esille näissäkin pohdinnoissani. Nykyään on melkein odotettavissa, että esim. äänestäjä, tuleva työnantaja tai kolleega vetää nimesi googlen läpi ennen varsinaista työn alkamista, joten haluan tällä helpottaa ja nopeuttaa sitä prosessia ja samalla tehdä sen läpinäkyvämmäksi.

Panda Eriksson toivottaa siis tervetulleeksi blogiinsa!

Tekstini tulevat käsittelemään intohimojani; feminismiä (inhimillisyyttä, ihmis- ja eläinoikeuksia, saavutettavuutta ja esteettömyyttä), kulttuuria (kulttuuripolitiikkaa, taidetta, julkiset tilat, etiikkaa ja moraalia kulttuurissa, oopperaa ja klassista musiikkia) ja varmasti myös sukupuolentutkimusta, joka yhdessä saavutettavuustematiikan kanssa teen työkseni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s